Sunday, 22 August 2010

Rehat seketika bersama PANDA










Berehat seketika setelah banyak kerja yang dibuat,,
Kembangkan idea anda di sini juga,,agar cerita ini menjadi menarik,,
selamat membaca..









ibu panda ibu panda : ya allah,,nikmatnye dpt baring sekejap,,nanti petang nk kena masak pulak utk anak2 aku ni,,nak berbuka puasa la katakan,,









panda : alamak !! ade orang tgh cari aku ,,cmne aku nak lari dr buat sho nie,,aku penatla,,dh la skg nie bulan puasa,,diorang ni tk reti2 ke nak stop show tu,,isy 2 ..=_='






panda berkata : kau la pujaan hatiku ^^













panda2 berkata : cepat2 posing ade orang nk tangkap gambar kite ni,,tk kisah himpit2 ni style terbaru ni,,^^










anak panda : mama !!
ibu panda : oh my son,, ^^






anak panda : ade orang buat,,,
ibu panda : ala 2 cayang,,sini kt ibu ye,, jgn takut..





panda : ah ???? ape ni?? ( tengah blur sebab baru bgn tidur )
eh,,ade orang tgh tengok aku la,,,
nape ha? aku ade buat salah ke? alamak tk leh fikir la,,ngatuk2..



panda atas : abang.. cube tgk,,kayu ni lurus tk??
panda bawah : lurus tk?? jap ye..ha'ah,,,lurus la kayu ni,,,

panda depan : isy2,,,adik2 aku nie,,, ntah ape2 la..tanye pasal kayu pulak,,boringnye tk de benda nk buat,, =_='


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...