Saturday, 27 November 2010

Award 2010






Sekalung penghargaan dan jutaan terima kasih 
banyak2 kepada Chi chi dan  Omurice,, 
tuan yang baik hati dan rajin ber'blogwalking' (^^,)..
Chi chi tuan blog yang comel serta blog nya yang comel serta ceria...
rasa mcm tk percaya dapat award ni..'beautiful blogger"..
kepada sesiapa yang tengah lapar atau teringin makan ais krim..
boleh la singgah ke blog cik Omu,, tgk je header blog cik Omu pasti terliur..


7 perkara berkaitan saiedah??


++ Knowledgewaddinemix state adalah knowledge + ad-ddin + mix + state
++ skrg tgh study lagi di UKM, bangi
++ anak sulung dari 6 adik beradik
++ suka menulis 
++ suka berkongsi pengetahuan
++ Rajin online?? (boleh la)
++ lagi?? tak tahu nak cakap apa..=_='


15 blogger..
sesiapa pun boleh ambil award ni..di alu2kan 
dan mencuba utk jawab,, 
saiedah akan give award ni melalui shoutbox anda..



____________________________________________________________

Sekalung penghargaan kepada semua blogger2 yang baik hati ,,

terima kasih atas award2 ini,,

saiedah semadikan award yang sangat berharga ni di sini,,^^,







2 comments:

شاح اندرني said...

aku menulis bukan kerana nama

Saiedah Syamielah said...

shah:
Award adlah salah satu cara menaikkan
semangat bersaing antara para blogger utk mengetengahkan idea dan kata2 yang ingin dilontarkan..

cara lain juga banyak..
Award ini adlah di antaranya...
ان الله واسع عليم......
...انما الاعمل بالنية
Wallahua'lam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...