Tuesday, 21 December 2010

award


Award ni khas untuk Nawie Othman sebagai follower yang ke 497..
tak de la cantik meletup2 award ni..tapi hargailah ye..hehe
susah jugak nak buat ni..klu orang yang terrer..
bg diorang senang dn sekejap je nk buat..
haa kenapa award nie gmbr kereta?
sebab nawie bergambar dgn kereta..maka kereta la hadiahnya
maaflah klu bukan kereta idaman..=_='
tk pe2..yang penting ada award buatan sendiri ( own factory)..
fuhh!!....akhirnya hampir mencecah angka 500..

susah jugak nak sampai 500 nie..kepada kekawan blogger yang
follow blog saiedah..thanks a lot..
jika nak dibandingkan followers saiedah dgn blog yang hebat2 yang mencecah
ribu riban tu memang jauh panggang dr api kan..(eh betul ke ayat ni?)
kepada Nawie tahniah terpilih,,, mesti tak sangka2 kan...
tetiba je dpt award pulak..terima kasih menjadi follower di blog ini (^^,)...
nie dia tuannya..




dia newbie blogger kepada kekawan blogger yang lain
 dtg la melawat blog dia ni..
seterusnya follower yang ke 597 akan dicari (^^,)....
sekian sahaja kali ini..
p/s kpd addict : simpan buat koleksi award..

5 comments:

pengGaris_aDDict said...

wat?? wah...cam xcaye je...frst award neh yg nawi dpt...of coz nawie sngt2 suke....sngt2 berminat.....sngt2 bangge...wah kembang lak idong yg dah sedie kembang neh..hahaha...tq2...

doctor kakak said...

salam..
1st of all..thaniah kpd pnrime award ..
tp persoalannya d sini..mengapa anda memilih no 497 n seterusnye nanti 597..
so, what's the philosophy behind that kind of number?=)

Saiedah Syamielah said...

penggaris addict:

yes>..welcome2...^^..
syukur byk2...ada award yang pertama kali utk anda...hehe
tumpang gembira jgk ni..





doktor akak:
oo...nothing philosophy behind the number...it's all about the power of the own blogger...what number he target and what they like to ... the 497...the number of 9 and 7...i like it ^^...just it...n why 97?

coz its near to whole number..^^
so semakin berkobar2 n semangat nk tnggu nombor bulat yang mendtg..

trdpt blogger lain
memilih nombor yang mereka suka..
depends on the blogger..they have fully veto power of their blog..
(^^,) menjawab soalan doktor tk?..

doctor kakak said...

saiedah..
hehe..alhamdulillah terjawab..

Saiedah Syamielah said...

doktor:

ok...^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...