Thursday, 22 April 2010

FoR aLL mY foLlower anD viSitor,,,


award from me,,
just take it,,and put it on ur blog,,
setelah sekian lama tak bagi award kepada follower2
yang baru dan lama,,saya harap anda semua sudi mengambil award ni,,
buah tangan dari saya sempena saya dapat keputusan cemerlang,,
doakan kecemerlangan saya dunia dan akhirat,,
sementara saya masih ade di malaysia ni,,
nanti saya dah berlepas ke Mesir,,
tak tau la ade masa lg tak nak post entry kt dalam blog
ni,,apepun,,moleklah kiranya semua blogger yang disayangi terima 
award ni,,
kek ni memang comel,,
suke sangat pic ni,,memang comel
 so cute,,

Onion Head emoticonOnion Head emoticon

7 comments:

fara myra said...

hee. fara na bley ta?
fara suke award2 niey. hee. *ta malu la plak*

eyhh amekk kos pe kat mesir.
waa. gonna miss u la :)
gud luck tao.
doakan fara jgk dpt twrn :)

Saiedah Syamielah said...

boleh je,,,saiedah ambik usuluddin,,insyaallah,,rezki fara tu ade,,doa banyak2 ye,,,

cactus said...

Huhu~ akhirnya sepupuku ini akan ke Mesir gak... Tahniah2... Lm plakla kt xleh jumpa.Blajar lek lok kt sana. Huhu~

Saiedah Syamielah said...

time kasih,,syuhada,,,hehe

Jojoe said...

selamat belajar dan tanx for the award.. ;-)

Saiedah Syamielah said...

sama2,,,time kasih,,,=D

Faisal Abdullah said...

Hai Saiedah..saya add link awk ke blog saya..awk boleh tgk kat page link exchange..klu x kish,tlg letakkan link kat blog awk jgk k =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...