Thursday, 15 April 2010

GraTiSan MuSIc CHoiCe...

ALAM MUSIC 







selamat malam kepada semua,,,
entry kali ini adalah tentang playlist lagu utk memeriahkan lg blog anda!!


sebenarnya,,saya baru jumpa gadget ni,,selalunya,,
jumpa gadget ni kat blog2 orang lain,,
tapi tak tahu nak buat macam mana,,,
akhirnya,,,saya berjaya juga,,(alhamdulillah) 
sbb boleh letak apa2 lagu favourite dlm blog ni,,
utk halwa telinga kepada semua pembaca blog saya,,,
(selamat datang) =D,,
kepada sesiapa yang masih tercari2 gadget ni,,boleh la,,
cuba,,,semoga berjaya,,,hanya
pilih lagu apa yang disukai dan copy code lagu itu 
dan paste pada HTML di layout anda,,,hehe








Text Link Ads


p/s:Maklumat lanjut klik disini untuk memilih lagu yang disukai,,
        selamat mencuba....=D

1 comment:

Saiedah Syamielah said...

cuba jgn tak cuba...hehe =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...