Friday, 23 April 2010

PhoNe,,,






telefon aku,,walau tk secantik mana tapi ia penuh makna,,
kerana aku belinya dgn duit aku sendiri,,
ayah aku suruh beli,,sbb camera die bagus,,betul ke,,
masa beli kt kedai tu,,aku tnye staff kt situ,,die cakap warna phone ni ade satu je,,
aku pun percaya...
tapi sebenarnya ade warna lain,,
baru aku tahu,,
moralnya,,jangan cepat percaya kat orang,,
mesti selidik,,tnye orang lain dulu,,betul ke tak,,
sesuatu bende yang kita dapat tahu tu,,

tapi phone ni,,tk bnyak pilihan warna,,hanya ade 2 3 je yang aku jumpe setakat
ni,,ke ade lagi warna lain...

ni pulak baju utk mereka2,,klu sape yang suka safety2 ni,,
ke manja?klu ade makanan ke air ke tertumpah,,tk de la kena phone terus,,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...