Friday, 21 May 2010

200th follower




tahniah kepada Black..anda telah menjadi follower yang ke-200
sebenarnya saiedah tak dapat nak jejak kembali blog si "Black"
ada sesiapa boleh tolong,, =_='
cari punya cari masih tak dapat jejak black,,
macam jejak kasih pulak,,
tapi memang serius kerana kehilangan jejak Black
sebenarnya hendak mengucapkan terima kasih dan tanda penghargaan
kepada Black..(6_6)

 --> 100 th follower..here

7 comments:

faisal Abdullah said...

nak folow jgk lah..haha

Saiedah Syamielah said...

faisal- ye ke,,hehe alhamdulillah follow2 jgn tk follow,,meriahkan lg suasana blog ni,,^^,

شاح اندرني said...

Salam.. Macam nak bangga dengan follower ramai jer??

qdine said...

yg ke 213...

qdine said...

yg ke 2i3, x de ape ke...

Saiedah Syamielah said...

شاح اندرني- astaghfirullahal azim..
tk terlintas di hati saya nk berbangga..saya bersyukur follower semakin bertambah..kerana semakin ramai yang akan membaca entry yang saya sampaikan,, tak de niat lain saya tunjuk follower2 ni..ini adalah utk galakkan kpd blogger2 lain utk follow blog saya..

Saiedah Syamielah said...

qdine- nak jugak ke,,,saiedah ade award lain yang nk diberi...sudilah terimanya..^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...