Thursday, 27 May 2010

Caer


AWARD

AWARD DEDIKASI UKHUWAH
Syarat2 bagi penerima award :

1) ucapkan trimas kepada pemberi award ni...
2) pilih seorang SAHAJA blogger yer
3) tuliskan dedikasi anda kepada blogger yang korang pilih...panjang mana korang nak tulis terpulang kepada kreativiti korang sendiri....

4) hadiahkan award ni pula kepada rakan blogger yang lain...



* Tuan punye blog *


Pertama2 sekali saiedah ucapkan terima kasih kepada caer..kerana caer adalah the maker of the award..wau!! memang kreatif..sebab tak ramai yang boleh cipta award yang boleh bergerak2 mcm ni,,melainkan memang mereka2 ni ada kemahiran dan memang dalami bidang animasi2 dan adobe2 ni,,
saiedah pilih Fara myra
sebab??? sebab fara ni memang happy gud lucky orangnya,,memang meriah blog fara dengan tag dan award...^^, fara juga memang takkan miss pasal jawab menjawab tagged ni,rajinnya,,=)
salute la...tabik spring...

3 comments:

mohd sasuke said...

salam..bgus la anda dah buat plihan yg bijak ngan memilih blogger yg pling ko kagumi...trimas cos sudi promote blog caer...

Bengkel Sehat said...

Selamat...
Bengkel Sehat dah follow balik
^_^

Saiedah Syamielah said...

mohd sasuke- sesama ..fara memang pilihan tepat.. ^^,





bengkel sehat-thnks BS ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...