Friday, 14 May 2010

Waa...










Terima kasih  yang  tak terhingga kepada
 Husna dan Eddy boyz award ni sgt2 lahh unik..boleh gerak2.. ,,






memang terharu dan terkedu,,terlalu gembira,,*hee*husna thanks ye banyak2,,^^,
Harapan eddy kepada saya,,agar petingkatkan lagi mutu dan
prestasi blog,,insyaallah saiedah akan cuba yang terbaik,,
manakala dengan sokongan dari blogger2 yang lain
 pula amat2  dihargai =),,dengan sokongan yang jitu dan padu
dari anda semua yang menyumbang besar dalam prestasi ku ini,,
maka prestasi blog akan meningkat,,
"macam nak bodek je"
terima kasih semua blogger2 yang setia menerjah
sayang anda semua..^_^

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.
saiedah kena forwardkan award ni kepada 5 blogger yang lain..
siapekahh blogger itu??

*promote2..*
sudilah menerima dari saiedah yang tak sehebat mana ni
kalau nak dibandingkan dengan Darkbatman
Azrai dan serol korang memang hebat!!,,
dan 
"timah dan nisah pulak my bestfriend hee"

p/s dri owg yg cipta awrd nehh: Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

4 comments:

Hasrol Nizam said...

wah, trima kasih saiedah.. takde la hebat sgt blog serol-nizam tu. btw, thanks byk2 sebab bagi award ni.. =)
entri akan menyusul..

Saiedah Syamielah said...

Hasrol- same2,,terima kasih,,saiedah tunggu ni,,^^,

SITI FATIMAH BT IMAM KAILANI said...

thanx saiedah....:)

SaEidah SyamIelah said...

timah:

same2 ^^....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...