Sunday, 2 May 2010

Background/template/layout

Banner

Scrappin\


Advertisement Banner

Selamat malam kepada semua blogger yang dihormati,,
malam ni saiedah nak kongsi satu lagi widget a.k.a template blog/layout
untuk menceriakan dan memeriahkan lagi blog anda semua,,
(saiedah tidak pasti samada ia widget lama,,ataupun baru) 
sekiranya masih ada blogger yang tercari2,,di sini penyelesaiannya,,
saiedah terjumpa laman web ni daripada blog2 blogger 
yang lain,,saiedah tertarik dengan style yang ditonjolkan,,jadi bila dah terpikat
apa lagi,,cubalah kan,,^_^..kepada sesiapa yang mahu menukar template anda,,
atau dah bosan dengan template lama  silakan mencubanya,,
cara2 memasangnya diblog dan maklumat lanjut terdapat di dalam laman web ini,,,

the cutest blog on the block
fokus kepada "HOW TO GET STARTED"


manakala untuk scrappin hanya copy and paste code yang diberi
scrappinblogs
"selamat mencuba!!!try it,,or ignore it,,"


shabbyblogs
"more cutest layout..^^"

3 comments:

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED said...

saiedah..shoutbox xkuar
hehe
ni link tag 2
http://famefeedfab.blogspot.com/2010/04/nak-bayar-utang.html

fara myra said...

hee. cam best je. na try la :)

Saiedah Syamielah said...

miss terra-thnks ye,,hehe =)

fara myra-try la,,silakan ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...