Wednesday, 12 May 2010

widget:Print screen


Header side



Footer side


"klik the image"







Salam sejahtera kepada blogger2,,hari ini,, saiedah dapat lagi satu
widget baru (mungkin dah lama) tapi saiedah hendak beri peluang kepada sesiapa yang mahu mencubanya malah saiedah sendiri pun baru tahu cara2 menghasilkannya
hehe,,iaitu,,"print screen" ..
print skrin ni boleh snap apa gambar yang kita nak dari komputer kita,,
semua komputer boleh buat cm ni,,dengan syarat mesti ada photoshop atau paint
dan semestinya button "Prtsc sysRq" pada keyboard anda semua
di barisan atas sekali bahagian kanan,,
++ seterusnya selepas snap..untuk paste image yang telah anda snap,,++
maka cara2 menghasilkannya adalah,,klik di sini
selamat mencuba!!

4 comments:

snoop said...

nice share saiedah...XD

Saiedah Syamielah said...

snoop-terima kasih ^_^

codes 13 said...

nice one~~

Saiedah Syamielah said...

codes 13-terima kasih,,cubalah,,guna photoscape pun boleh jugak,,^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...