Sunday, 2 May 2010

Miss TERRA

  "wasiat dari orang kaya kg sepening lalat,,"
 
(Mr Moo moo cow)

1. Thank & link the person that gave you the cow
pada malam yang bahagia ini,,
saiedah mengucapkan terima kasih kepada miss TERRA
kerana sudi tag saya,,hehe
maaf banyak2 kepada miss sebab tak perasan nama
 saiedah disenarai hitamkan,,
(terpilih)..hari ini saiedah menyelesaikan segala
 soalan2  cepumas yang diberikan..
2.
Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active 
mereka ialah
Din  
 Ady   
iQa    
Jipang  

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...
~ Wahai rakan2 blogger ku sekalian..ketahui lah kamu bahawasanya..wasiat ini telah diturunkan oleh orang kaya dari daerah kg sepening lalat..(memang pening,,sebab dah tak tahu nak isi mana lagi daging lembu ni,,dalam perut
dah ada tanda "no entry"..jadi saiedah nak sedekahkan daging lembu ni sikit
dan kongsikan bersama 7 blogger2 tadi,,hehe
4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
++ makan kerepek
++ sentiasa pegang remote
(supaya orang lain tak boleh tukar channel,,hehe)
++ mesti ada air teh panas 
(wah,,sedapnya!!menyegarkan)
5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
 ++ nasi goreng campur serbuk kopi pekat
(kena ragging time orientasi form 4)
++ rasanya macam dah tak de,,
(kalau ada memang tak makan,hehe)
maaf tak lengkap

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
++ 846 hehe,,memang ramai,,sebab kawan kepada kawan add..
tapi bukan semua kenal,,bila nak delete 
rasa macam malas sangat sebab dah ramai sangat,,isy3

~7. Camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
sebenarnya saiedah tak pernah ada lagi,,
cuma sekarang ni saiedah berdoa
agar jodoh yang diciptakan untuk saiedah
terus datang meminang,,sebab saiedah tak suka ber"couple2"
itulah doa dan hajat saiedah siang dan malam,,amin
moga dipertemukan dan dikabulkan olehNya..
**BERAKHIR SUDAH KISAH TAG MEN-TAG..SERONOK..WALAUPUN ADA BEBERAPA SOALAN YANG PERLU DIJAWAB,,AKHIRNYA SELESAI JUGAK..HEHE..('_')..
PESANAN PENAJA,RAJIN2 KAN DIRI ANDA MENG-KLIK UNCLE NUFF N BANNER PRELOVED ITEM..**

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...