Sunday, 2 May 2010

PuPut...





1. buat entry tentang award yg cntik ni

2. copy badge 'Beautiful Blogger Award'

3. ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada
entry tersebut

4. senaraikan 15 blogger sebagai penerima award.

Pertama sekali,,terima kasih banyak2,,Onion Head emoticon ucapkan
kepada Puput kerana sudi memberi award ni kepada saiedah..
award ni sangat cantik ^_^
saiedah paling suka bahagian rama2 tu,,memang comel,,,
semoga perkenalan ni berpanjangan di alam maya ini,,Onion Head emoticon

seterusnya saiedah hendak memberi award ini kepada blogger2 yang rajin datang
ke laman blog ini,,
semoga blogwalking anda berterusan,,keep it up!!Onion Head emoticon
semua awad2 yang kawan2 berikan kepada saiedah
akan saiedah semadikan dalam slideshow kesayangan saiedah
sebagai tanda sejuta penghargaan yang tidak terhingga,,,

15 blogger,,Onion Head emoticon
13.Riz
15.Azl

12 comments:

fara myra said...

hee. fara amekk awrd nie ye.
tnde pghargaan sbb sudi tagg fara :)
tqqq very much .

fara myra said...

hee. fara amekk awrd nie ye.
tnde pghargaan sbb sudi tagg fara :)
tqqq very much .

Saiedah Syamielah said...

welcome,,hehe ^_-

PUPUT said...

wahhhh....dia wat lg lawa dari kita...x aci...hehehe...siap ada icon2 comel tu...uwaaaaa....

Saiedah Syamielah said...

puput-janganlah nangis,,^o^,,nnt saiedah boleh ajar cmne nak buat,,ye,,^_^

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Wah! Sepanjang berblog drpd 2008 sampai la ni, ni la 1st time dpt AWARD..sgt owesome dan teruja.. So thanks... atas INGATAN.. tu lebih berharga drpd award ni..
Salam Ukhwah! (",)

Saiedah Syamielah said...

Qaira-ye ke,,alhamdulillah dapat juga akhirnya,,Qaira award selama berblogging ni,,
bukannya apa,,ia utk memeriahkan dan menceriakan alam blogging ni,,
semoga kita saling menziarahi dan berkongsi2 ilmu,,
"Ukhwahfillah bainana wa bainakum"
insyaallah,,(^^,)

codes 13 said...

nice~
tak sangka plak kunjungan membawa penghargaan
insyaAllah akan saya post special post for this award...

berieyza said...

Saiedah,mekaseh ye ntok award ni.
happy dapat lg award ni from kawan2 blogger :)

Saiedah Syamielah said...

codes 13-thnks ^^ tuah ayam nampak di kaki,,tuah manusia siapa yang tahu kan,,^_^


Mieyza-sesama mieyza,hehe,,saiedah pun happy jugak sebb berkongsi2 hadiah yang ada,,disamping persahabatan terjalin di alam maya ini,,hehe =D

Azl said...

Jazakumullahu khair, Saiedah Syamielah, award diterima, nnt akan buat review psl award ni, yg utama adalah mengeratkn ukhwah dan bersama berpesan2 dalam mencari ilmu.

p/s: teruja gak dpt award nih dari saiedah:) first dpt award dr belog.:)

Saiedah Syamielah said...

Azl-afwan,,ya akhi,,barkallahu alaik,,terima kasih,,
alhamdulillah,,dapat juga AZL award kan,,memang seronok saling tukar2 hadiah/award utk mengeratkan ukhuwah..
betul tu,,yang penting,,saling berpesan dan berkongsi ilmu yang ada,,^_^,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...